Илустрација за нарачка

Арт студиото Мишенин работи од 2011 година, ИЛЈАДНИЦИ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ НИЗ СВЕТОТ се дел од нашата историја!

Уметниците на студиото Мишенин Арт цртаат какви било илустрации по нарачка: за печатени материјали (вклучувајќи книги), веб-страници и филмови. Цртаме и карикатури, логоа и скици.

Можеме да цртаме дигитални илустрации (растерски, векторски) и потоа да ги испратиме на вашата е-пошта. Исто така, можеме да цртаме цртежи со молив, акварели и сл., а потоа да ви ги доставиме во Скопје, Битола, Куманово, Прилеп, Тетово, Велес и други градови во Северна Македонија.

Цените

Еве ги приближните цени за растерски илустрации до 4000 x 3000 пиксели со примери за сложеност. При нарачка од 5 илустрации обезбедуваме попусти.

€34 / $40

€38 / $45

€46 / $55

Илустрација за нарачка

1 Дефинирајте приказна.

2 Одлучете дали ви треба дигитална илустрација или цртеж со моливи или бои на хартија.

3 Ако ви треба цртеж со моливи или бои, одреди ја големината.

4 Испратете ни опис на илустрацијата на [email protected] или до месинџерот на Facebook што се појавува директно на оваа веб-локација.

Земаме авансно плаќање – 50%. Работата со вашата нарачка започнува по добивањето авансно плаќање. Внимание! Ќе ви ги вратиме парите доколку не сте задоволни со резултатот!

5 Ќе направиме скица и ќе ви ја испратиме на одобрување.

6 Ние ја вршиме работата и ви испраќаме слика за преглед.

7 Ја префрлате преостанатата уплата и ние ви ја испраќаме работата.

Плаќање

Предвремената исплата и плаќањето може да се направат со помош на PayPal и други методи.

Контактирајте не

Е-пошта: [email protected]

Whatsapp: +380671175416

Фејсбук: Mishenin Art

Инстаграм: misheninart