Добредојдовте во Мишенин Арт!

Мишенин Арт е едно од најголемите студија во Источна Европа што обезбедува услуги за цртање.

Овде можете да нарачате:

Портрет

Како и секоја слика или цртеж (вклучувајќи копии од слики). Работиме со апсолутно сите традиционални материјали (молив, акварел, маслена боја, акрилик и сл.), како и цртаме дигитални слики.

Организираме достава до Скопје, Битола, Куманово, Прилеп, Тетово, Велес и други градови во Северна Македонија.

Уметничкото студио Мишенин е основано во 2011 година во Украина.

Во моментов клиенти од Скопје, како и во многу други земји, како Црна Гора, Хрватска, Словенија, Франција, САД и многу други, веќе имаат наши дела.

Контактирајте не

Е-пошта: [email protected]

Whatsapp: +380671175416

Фејсбук: Mishenin Art

Инстаграм: misheninart

Адреса: улица Дилова, 5, Киев, Украина.