Нарачување карикатура од фотографија

Овде можете да нарачате карикатура од фотографија со достава до Скопје, Битола, Куманово, Прилеп, Тетово, Велес и други градови на Северна Македонија.

Арт студиото Мишенин работи од 2011 година, ИЛЈАДНИЦИ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ НИЗ СВЕТОТ се дел од нашата историја!

  • Карикатура во боја или црно-бела. Сите материјали, вклучително и дигитални цртежи.
  • Едноставно, со приказна, во вид на познати личности и ликови, политички карикатури итн.
  • Достава до Скопје, Битола, Куманово, Прилеп, Тетово, Велес и други градови на Северна Македонија.

Галерија на карикатури нацртани од уметниците на студиото Мишенин

Цените

Ќе добиете попуст доколку нарачате 2 или повеќе карикатури.

Цени за карикатура од едно, две или три лица. За електронско извлекување цените се наведени за најмногу четири лица.

Црно-бела карикатура

Големина1 👤
2 👤
3 👤
A4 (20×30 cm) $34 / €28 $54 / €44 $69 / €56
A3 (30×40 cm) $43 / €35 $64 / €53 $86 / €71
A2 (40×60 cm) $56 / €46 $77 / €64 $107 / €88
A1 (60×80 cm)   $77 / €64 $107 / €88 $137 / €113

Карикатура во боја

Големина1 👤
2 👤
3 👤
A4 (20×30 cm) $42 / €35 $62 / €51 $86 / €71
A3 (30×40 cm) $54 / €44 $77 / €63 $105 / €86
A2 (40×60 cm) $86 / €71 $107 / €88 $141 / €116
A1 (60×80 cm) $107 / €88 $141 / €116 $193 / €159

Електронска карикатура во боја

1 👤
2 👤
3 👤
4 👤
$42 / €35$62 / €51$86 / €71$99 / €91

Како изгледаат карикатурите со различни големини

20170409_232840
A3 (30 x 40 cm)
Mishenin Art Client (6)
A2 (40 x 60 cm)
Mishenin Art Client (7)
A1 (60 x 80 cm)

Нарачка за карикатура

1 Испратете ни фотографии на [email protected] или на Фејсбук скокачкиот месинџер директно на оваа веб-локација.

2 Бараме авансно плаќање (50% од износот на нарачката). Работата на вашата нарачка започнува откако ќе добиеме авансно плаќање. Внимание! Ќе ви ги вратиме парите доколку не сте задоволни со резултатот!

3 Ќе ви испратиме прелиминарна скица на карикатурата за да можете да ја видите и, доколку е потребно, да ја прилагодите положбата на луѓето во карикатурата и редоследот на предметите.

4 Кога вашата карикатура ќе биде завршена, ќе ви испратиме дигитална копија за преглед пред да ја испратите за да можете да видите колку добро е нацртана карикатурата.

5 Потоа ни требаат деталите за испорака на цртежот до вас и другата половина од уплатата за карикатурата.

6 Вашата карикатура ќе биде испратена.

Плаќање

Предвремената исплата и плаќањето може да се направат со помош на PayPal и други методи.

Рокови

Времето на изработка на карикатура зависи од нејзината големина, бројот на луѓе во него и потребниот материјал. На пример, ако ова е карикатура на едно лице во формат А3 (30 x 40 cm) и без други важни детали, тоа е многу брзо, околу 4 дена, карикатура со заплет – до 1 недела. Можеби побрзо (сепак, ќе биде нешто поскапо).

Доставувањето на цртеж на вашата адреса во Северна Македонија ќе трае околу 5 дена.

Контактирајте не

Е-пошта: [email protected]

Whatsapp: +380671175416

Фејсбук: Mishenin Art

Инстаграм: misheninart