Нарачување портрет од фотографија

Овде можете да нарачате портрет од фотографија со достава до Скопје, Битола, Куманово, Прилеп, Тетово, Велес и други градови на Северна Македонија.

Арт студиото Мишенин работи од 2011 година, ИЛЈАДНИЦИ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ НИЗ СВЕТОТ се дел од нашата историја!

  • Сите материјали: молив, акварел, маслена боја, акрилик, моливи во боја, како и дигитални портрети.
  • Достава до Скопје, Битола, Куманово, Прилеп, Тетово, Велес и други градови на Северна Македонија.

Можеме да го скенираме портретот, да ви го испратиме по е-пошта, а вие да го испечатите! Во овој случај, добивате 10% попуст за нарачки со големина А4 и 15% за нарачки со големина А3!

Оваа услуга веќе има корист од голем број наши клиенти од Северна Македонија, Црна Гора, Хрватска, Словенија, Франција, САД и други земји и тие се презадоволни од резултатот!

Галерија на портрети нацртани од уметници од студиото Мишенин

Цените

Добивате 10% попуст за нарачка со големина А4 и 15% за нарачка со големина А3 доколку ви треба само висококвалитетна електронска копија од портретот. Ќе добиете и попуст при нарачување 2 или повеќе портрети.

Цени за портрет на едно, две или три лица.

Молив

Големина1 🙂
2 🙂
3 🙂
A4 (20×30 cm) $34 / €28 $54 / €44 $69 / €56
A3 (30×40 cm) $43 / €35 $64 / €53 $86 / €71
A2 (40×60 cm) $56 / €46 $77 / €64 $107 / €88
A1 (60×80 cm)   $77 / €64 $107 / €88 $137 / €113

Акварел / Обоени моливи / Дигитален портрет

Големина1 🙂
2 🙂
3 🙂
A4 (20×30 cm) $42 / €35 $62 / €51 $86 / €71
A3 (30×40 cm) $54 / €44 $77 / €63 $105 / €86
A2 (40×60 cm) $86 / €71 $107 / €88 $141 / €116
A1 (60×80 cm) $107 / €88 $141 / €116 $193 / €159

Масло / Акрилик

Големина1 🙂
2 🙂
3 🙂
A4 (20×30 cm)
$114 / €94 $143 / €118 $171 / €141
A3 (30×40 cm)$143 / €118 $171 / €141 $200 / €165
A2 (40×60 cm)$183 / €151 $223 / €184 $263 / €216
A1 (60×80 cm)$274 / €226 $343 / €282 $411 / €339

Како изгледаат различните големини на портрети

A3 (30 х 40 cm)
A3 (30 x 40 cm)
A2 (40 х 60 cm)
A2 (40 x 60 cm)
A1 (60 х 80 cm)
A1 (60 x 80 cm)

Ред на портрет

1 Испратете ни фотографии на [email protected] или на Фејсбук скокачкиот месинџер директно на оваа веб-локација.

2 Бараме авансно плаќање (50% од износот на нарачката). Работата на вашата нарачка започнува откако ќе добиеме авансно плаќање. Внимание! Ќе ви ги вратиме парите доколку не сте задоволни со резултатот!

3 Откако ќе го завршите вашиот портрет, ќе ви испратиме дигитален преглед за да можете да видите колку добро е нацртан портретот.

4 Потоа ни требаат деталите за испорака на цртежот до вас и втората половина од уплатата за портретот.

5 Вашиот портрет ќе биде испратен.

Имате и друга опција за испорака, можеме да направиме електронска копија од вашиот портрет користејќи висококвалитетен скенер и да ви ја испратиме оваа копија по е-пошта. Во овој случај, ќе заштедите време и пари при испорака, како и ќе добиете 10% попуст на големината А4 и 15% на големината А3 од нас. Потоа можете да го испечатите цртежот во која било големина на хартија или платно!

Плаќање

Предвремената исплата и плаќањето може да се направат со помош на PayPal и други методи.

Рокови

Времето на изработка на портрет зависи од неговата големина, бројот на луѓе во него и потребниот материјал. На пример, ако ова е портрет на една личност во формат А3 (30 x 40 см) и без други важни детали – со молив е многу брзо, околу 4 дена (можеби за 2 дена), во акварел, акрилик или во боја моливи – околу 1 недела, масло до 2 недели. Можеби побрзо (сепак, ќе биде нешто поскапо).

Доставувањето на цртеж на вашата адреса во Северна Македонија ќе трае околу 5 дена.

Контактирајте не

Е-пошта: [email protected]

Whatsapp: +380671175416

Фејсбук: Mishenin Art

Инстаграм: misheninart