Mesen karikatur tina poto

Di dieu anjeun tiasa mesen karikatur tina poto sareng kiriman ka Jakarta, Bekasi, Bandung, Tangerang, Semarang, Serang, sareng kota-kota sanés di Indonésia.

Mishenin Art Studio parantos beroperasi ti taun 2011, RIBUAN PELANGGAN sugema di sakuliah dunya mangrupikeun bagian tina sajarah urang!

  • Karikatur warna atawa hideung bodas. Bahan naon waé, kalebet gambar digital.
  • Basajan, kalawan carita, dina wangun kapribadian jeung karakter kawentar, karikatur pulitik, jsb.
  • Pengiriman ka Jakarta, Bekasi, Bandung, Tangerang, Semarang, Serang, jeung kota-kota sejenna di Indonesia.

Harga

Anjeun bakal nampi diskon upami anjeun mesen 2 atanapi langkung karikatur.

Harga pikeun karikatur hiji, dua, atawa tilu jalma. Pikeun gambar éléktronik, harga dituduhkeun nepi ka opat urang.

Karikatur hideung bodas

Ukuran1 🙂
2 🙂
3 🙂
A4 (20×30 cm)
$34$54$69
A3 (30×40 cm)$43$64$86
A2 (40×60 cm)$56$77$107
A1 (60×80 cm)$77$107$137

Karikatur warna

Ukuran1 🙂
2 🙂
3 🙂
A4 (20×30 cm)
$42$62$86
A3 (30×40 cm)$54$77$105
A2 (40×60 cm)$86$107$141
A1 (60×80 cm)$107$141$193

Karikatur warna éléktronik

1 🙂
2 🙂
3 🙂
4 🙂
$42$62$86$99

Galeri karikatur anu digambar ku seniman studio Mishenin Art

Naon ukuran béda tina karikatur kasampak kawas

20170409_232840
A3 (30 x 40 cm)
Mishenin Art Client (6)
A2 (40 x 60 cm)
Mishenin Art Client (7)
A1 (60 x 80 cm)

Urutan karikatur

1 Kirim poto kami ka [email protected] atanapi ka utusan pop-up Facebook langsung dina halaman wéb ieu.

2 Urang merlukeun pamayaran sateuacanna (50% tina jumlah pesenan). Gawé dina pesenan anjeun dimimitian saatos kami nampi pamayaran sateuacanna. Perhatosan! Kami bakal ngabalikeun duit anjeun upami anjeun henteu resep kana hasilna!

3 Kami bakal ngirim anjeun sketsa awal karikatur supados anjeun tiasa ningali sareng, upami diperyogikeun, nyaluyukeun posisi jalma dina karikatur sareng urutan objék.

4 Nalika karikatur anjeun réngsé, kami bakal ngirim anjeun salinan digital pikeun sawangan sateuacan dikirimkeun supados anjeun tiasa ningali kumaha karikatur digambar.

5 Teras urang peryogi detil pangiriman gambar ka anjeun sareng satengah sanésna pamayaran pikeun karikatur.

6 Karikatur anjeun bakal dikirim.

Pangmayaran

Prepayment sareng pamayaran tiasa dilakukeun nganggo PayPal sareng metode anu sanés.

Deadlines

Waktu produksi karikatur gumantung kana ukuranana, jumlah jalma di jerona, sareng bahan anu diperyogikeun. Salaku conto, upami ieu mangrupikeun karikatur hiji jalma dina format A3 (30 x 40 cm) sareng tanpa detil penting sanésna, éta gancang pisan, sakitar 4 dinten, karikatur kalayan plot – dugi ka 1 minggu. Panginten langkung gancang (tapi, éta bakal langkung mahal).

Pangiriman gambar ka alamat anjeun di Indonésia bakal nyandak sakitar 12 dinten.

Contact us, kami buka tujuh poe saminggu

Surélék: [email protected]

Whatsapp: +380671175416

Facebook: Mishenin Art

Instagram: misheninart