Mesen potrét tina poto

Di dieu anjeun tiasa mesen potret tina poto sareng kiriman ka Jakarta, Bekasi, Bandung, Tangerang, Semarang, Serang, sareng kota-kota sanés di Indonésia.

Mishenin Art Studio parantos beroperasi ti taun 2011, RIBUAN PELANGGAN sugema di sakuliah dunya mangrupikeun bagian tina sajarah urang!

  • Bahan naon waé: pensil, cat cai, cét minyak, akrilik, pensil warna, ogé potret digital.
  • Pengiriman ka Jakarta, Bekasi, Bandung, Tangerang, Semarang, Serang, jeung kota-kota sejenna di Indonesia.

Urang tiasa nyeken potret, kirimkeun ka anjeun ku email, sareng anjeun nyitak! Dina hal ieu, anjeun nampi diskon 10% kanggo pesenan ukuran A4 sareng 15% kanggo pesenan ukuran A3!

Palayanan ieu parantos nguntungkeun sajumlah ageung klien kami ti Indonésia, Malaysia, Singapura, Australia, Thailand, AS, sareng nagara-nagara sanés, sareng aranjeunna wareg pisan sareng hasilna!

Harga

Anjeun nampi diskon 10% kanggo pesenan ukuran A4 sareng 15% kanggo pesenan ukuran A3 upami anjeun ngan ukur peryogi salinan éléktronik kualitas luhur tina potrét. Anjeun ogé bakal nampi diskon nalika mesen 2 atanapi langkung potret.

Harga pikeun potret hiji, dua, atawa tilu urang.

Potlot

Ukuran1 🙂
2 🙂
3 🙂
A4 (20×30 cm)
$34$54$69
A3 (30×40 cm)$43$64$86
A2 (40×60 cm)$56$77$107
A1 (60×80 cm)$77$107$137

Cat cai / Pensil warna / Potret digital

Ukuran1 🙂
2 🙂
3 🙂
A4 (20×30 cm)
$42$62$86
A3 (30×40 cm)$54$77$105
A2 (40×60 cm)$86$107$141
A1 (60×80 cm)$107$141$193

Minyak / Acrylic

Ukuran1 🙂
2 🙂
3 🙂
A4 (20×30 cm)
$114$143$171
A3 (30×40 cm)$143$171$200
A2 (40×60 cm)$183$223$263
A1 (60×80 cm)$274$343$411

Galeri potret digambar ku seniman studio Mishenin Art

Kumaha rupa-rupa ukuran potrét kasampak

46508293_2029239823824758_3047375499484463104_o
A3 (30 x 40 cm)
2
A2 (40 x 60 cm)
Daria Zalishchuk
A1 (60 x 80 cm)

Susunan Potrét

1 Kirim poto kami ka [email protected] atanapi ka utusan pop-up Facebook langsung dina halaman wéb ieu.

2 Urang merlukeun pamayaran sateuacanna (50% tina jumlah pesenan). Gawé dina pesenan anjeun dimimitian saatos kami nampi pamayaran sateuacanna. Perhatosan! Kami bakal ngabalikeun duit anjeun upami anjeun henteu resep kana hasilna!

3 Saatos ngalengkepan potret anjeun, kami bakal ngirim sawangan digital ka anjeun supados anjeun tiasa ningali kumaha potret éta digambar.

4 Teras we peryogi detil pangiriman gambar ka anjeun sareng satengah kadua pamayaran pikeun potret.

5 Potret anjeun bakal dikirim.

Anjeun oge gaduh pilihan pangiriman sejen, urang tiasa ngadamel salinan éléktronik tina potret anjeun ngagunakeun scanner kualitas luhur sarta ngirim anjeun salinan ieu ku e-mail. Dina hal ieu, anjeun bakal ngahemat waktos sareng artos dina pangiriman, ogé nampi diskon 10% dina ukuran A4 sareng 15% tina ukuran A3 ti kami. Anjeun teras tiasa nyitak gambar dina ukuran naon waé dina kertas atanapi kanvas!

Pangmayaran

Prepayment sareng pamayaran tiasa dilakukeun nganggo PayPal sareng metode anu sanés.

Deadlines

Waktu produksi potret gumantung kana ukuranana, jumlah jalma di jerona, sareng bahan anu diperyogikeun. Salaku conto, upami ieu mangrupikeun potret hiji jalma dina format A3 (30 x 40 cm) sareng tanpa detil penting sanés – dina pensil éta gancang pisan, sakitar 4 dinten (mungkin dina 2 dinten), dina cat cai, akrilik atanapi warna. pensil – ngeunaan 1 minggu, minyak nepi ka 2 minggu. Panginten langkung gancang (tapi, éta bakal langkung mahal).

Pangiriman gambar ka alamat anjeun di Indonésia bakal nyandak sakitar 12 dinten.

Contact us, kami buka tujuh poe saminggu

Surélék: [email protected]

Whatsapp: +380671175416

Facebook: Mishenin Art

Instagram: misheninart