Mesen karikatur saka foto

Ing kene sampeyan bisa pesen karikatur saka foto sing dikirim menyang Yogyakarta, Semarang, Surabaya, Bandar Lampung, lan kutha-kutha liyane ing Indonesia.

Mishenin Art Studio wis beroperasi wiwit taun 2011, EWUAN PELANGGAN sing PUAS DUNIA minangka bagean saka sejarah kita!

  • Karikatur ing werna utawa ireng lan putih. Bahan apa wae, kalebu gambar digital.
  • Prasaja, kanthi crita, ing wangun tokoh lan karakter sing misuwur, kartun politik, lsp.
  • Pengiriman menyang Yogyakarta, Semarang, Surabaya, Bandar Lampung, lan kutha liyane ing Indonesia.

Rega

Sampeyan bakal entuk diskon yen sampeyan pesen 2 utawa luwih karikatur.

Karikatur ireng lan putih

Ukuran1 wong
2 wong
3 wong
A4 (20×30 cm)
$34$54$69
A3 (30×40 cm)$43$64$86
A2 (40×60 cm)$56$77$107
A1 (60×80 cm)  $77$107$137

Karikatur warna

Ukuran1 wong
2 wong
3 wong
A4 (20×30 cm)
$42$62$86
A3 (30×40 cm)$54$77$105
A2 (40×60 cm)$86$107$141
A1 (60×80 cm)$107$141$193

Karikatur warna elektronik

1 wong
2 wong
3 wong
4 wong
$42$62$86$99

Galeri kartun sing digambar dening seniman studio Mishenin Art

Apa ukuran kartun sing beda-beda

20170409_232840
A3 (30 x 40 cm)
Mishenin Art Client (6)
A2 (40 x 60 cm)
Mishenin Art Client (7)
A1 (60 x 80 cm)

Urutan karikatur

1 Kirimi foto menyang [email protected] utawa menyang utusan pop-up Facebook langsung ing situs web iki.

2 We mbutuhake pembayaran advance (50% saka jumlah pesenan). Karya ing pesenan diwiwiti sawise kita wis nampa pembayaran advance. manungsa waé! Kita bakal mbalekaken dhuwit yen sampeyan ora seneng karo asil!

3 Kita bakal ngirim sketsa awal karikatur supaya sampeyan bisa ndeleng lan, yen perlu, nyetel posisi wong ing karikatur lan urutan obyek.

4 Yen karikatur sampeyan wis rampung, kita bakal ngirim salinan digital kanggo pratinjau sadurunge dikirim supaya sampeyan bisa ndeleng carane karikatur kasebut digambar.

5 Banjur kita kudu rincian ngirim gambar kanggo sampeyan lan setengah liyane saka pembayaran kanggo karikatur.

6 Kartun sampeyan bakal dikirim.


Pambayaran

Prepayment lan pembayaran bisa digawe nggunakake PayPal lan cara liyane.


Wektu

Wektu produksi karikatur gumantung saka ukuran, jumlah wong lan bahan sing dibutuhake. Contone, yen iki minangka karikatur siji wong kanthi format A3 (30 x 40 cm) lan tanpa rincian penting liyane, iku cepet banget, kira-kira 4 dina, karikatur kanthi plot – nganti 1 minggu. Mbok luwih cepet (nanging, bakal luwih larang).

Pangiriman gambar menyang alamat sampeyan ing Indonesia butuh udakara 12 dina.


Hubungi kita

Email: [email protected]

Whatsapp: +380671175416.

Facebook: Mishenin Art.

Instagram: misheninart.