Mesen potret saka foto

Ing kene sampeyan bisa pesen potret saka foto sing dikirim menyang Yogyakarta, Semarang, Surabaya, Bandar Lampung, lan kutha-kutha liyane ing Indonesia

Mishenin Art Studio wis beroperasi wiwit taun 2011, EWUAN PELANGGAN sing PUAS DUNIA minangka bagean saka sejarah kita!

  • Media apa wae: potlot, cat banyu, cat minyak, akrilik, potlot warna, uga potret digital.
  • Pengiriman menyang Yogyakarta, Semarang, Surabaya, Bandar Lampung, lan kutha liyane ing Indonesia.

Kita bisa mindhai potret, dikirim menyang email, lan sampeyan nyithak! Ing kasus iki, sampeyan entuk diskon 10% kanggo pesenan ukuran A4 lan 15% kanggo pesenan ukuran A3!

Layanan iki wis entuk manfaat akeh pelanggan saka Indonesia, Thailand, China, Singapura, India, Arab Saudi, Amerika Serikat lan negara liyane, lan padha banget wareg karo asil!

Rega

Sampeyan entuk diskon 10% kanggo pesenan ukuran A4 lan 15% kanggo pesenan ukuran A3 yen sampeyan mung entuk salinan potret elektronik sing berkualitas tinggi. Sampeyan uga bakal nampa diskon nalika pesen 2 utawa luwih potret.

Pensil

Ukuran1 wong
2 wong
3 wong
A4 (20×30 cm)
$34$54$69
A3 (30×40 cm)$43$64$86
A2 (40×60 cm)$56$77$107
A1 (60×80 cm)$77$107$137

Cat banyu / Pensil warna / Potret digital

Ukuran1 wong
2 wong
3 wong
A4 (20×30 cm)
$42$62$86
A3 (30×40 cm)$54$77$105
A2 (40×60 cm)$86$107$141
A1 (60×80 cm)$107$141$193

Minyak / Akrilik

Ukuran1 wong
2 wong
3 wong
A4 (20×30 cm)
$114$143$171
A3 (30×40 cm)$143$171$200
A2 (40×60 cm)$183$223$263
A1 (60×80 cm)$274$343$411

Galeri potret sing dicet dening seniman studio Mishenin Art

Apa ukuran potret sing beda-beda

46508293_2029239823824758_3047375499484463104_o
A3 (30 x 40 cm)
2
A2 (40 x 60 cm)
Daria Zalishchuk
A1 (60 x 80 cm)

Urutan potret

1 Kirimi foto menyang [email protected] utawa menyang utusan pop-up Facebook langsung ing situs web iki.

2 We mbutuhake pembayaran advance (50% saka jumlah pesenan). Karya ing pesenan diwiwiti sawise kita wis nampa pembayaran advance. manungsa waé! Kita bakal mbalekaken dhuwit yen sampeyan ora seneng karo asil!

3 Sawise ngrampungake potret sampeyan, kita bakal ngirim pratinjau digital supaya sampeyan bisa ndeleng kepiye potret digambar.

4 Banjur kita butuh rincian pangiriman gambar menyang sampeyan lan separo kapindho pembayaran kanggo potret kasebut.

5 Potret sampeyan bakal dikirim.

Sampeyan uga duwe pilihan pangiriman liyane, kita bisa nggawe salinan elektronik saka potret nggunakake scanner ing kualitas dhuwur lan ngirim salinan iki dening e-mail. Ing kasus iki, sampeyan bakal ngirit wektu lan dhuwit kanggo pangiriman, uga nampa diskon 10% kanggo ukuran A4 lan 15% kanggo ukuran A3 saka kita. Sampeyan banjur bisa nyithak gambar kanthi ukuran apa wae ing kertas utawa kanvas!


Pambayaran

Prepayment lan pembayaran bisa digawe nggunakake PayPal lan cara liyane.


Wektu

Wektu produksi potret gumantung saka ukurane, jumlah wong lan bahan sing dibutuhake. Contone, yen iki minangka potret siji wong ing format A3 (30 x 40 cm) lan tanpa rincian penting liyane – ing potlot cepet banget, kira-kira 4 dina (bisa uga ing 2 dina), ing cat banyu, akrilik utawa potlot werna. – kira-kira 1 minggu, lenga nganti 2 minggu. Mbok luwih cepet (nanging, bakal luwih larang).

Pangiriman gambar menyang alamat sampeyan ing Indonesia butuh udakara 12 dina.


Hubungi kita

Email: [email protected]

Whatsapp: +380671175416.

Facebook: Mishenin Art.

Instagram: misheninart.