Ilustrimi i porosisë

Mishenin Art Studio funksionon që nga viti 2011, MIJËRA KLIENTËT E KËNAQUAR NË TË GJITHË BOTËN janë pjesë e historisë sonë!

Artistët e studios Mishenin Art vizatojnë çdo ilustrim me porosi: për materiale të shtypura (përfshirë libra), faqe interneti, filma. Ne gjithashtu vizatojmë karikaturat, logot, çdo skicë dhe skicë.

Ne mund të vizatojmë ilustrime dixhitale (raster, vektor) dhe më pas t’i dërgojmë në emailin tuaj, si dhe vizatime me laps, bojëra uji etj., dhe më pas t’jua dërgojmë në Tiranë, Durrës, Prishtinë dhe qytete të tjera të Shqipërisë dhe Kosovës.

Çmimet

Këtu janë çmimet e përafërta për ilustrimin raster deri në 4000 x 3000 piksele me shembuj kompleksiteti. Kur porositni nga 5 ilustrime, ne ofrojmë zbritje.

€34 / $40

€38 / $45

€46 / $55

Ilustrimi i porosisë

1 Përcaktoni një histori.

2 Vendosni nëse keni nevojë për një ilustrim dixhital ose vizatim me lapsa ose bojëra në letër.

3 Nëse keni nevojë për një vizatim me lapsa ose bojëra, përcaktoni madhësinë.

4 Na dërgoni një përshkrim të ilustrimit në [email protected] ose në mesazherin pop-up të Facebook direkt në këtë faqe interneti.

Ne marrim një paradhënie – 50%. Puna me porosinë tuaj fillon pasi të keni marrë një paradhënie. Kujdes! Ne do t’jua kthejmë paratë nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatin!

5 Ne do të bëjmë një skicë dhe do t’jua dërgojmë për miratim.

6 Ne e bëjmë punën dhe ju dërgojmë një imazh paraprak.

7 Ju transferoni pagesën e mbetur dhe ne ju dërgojmë punën.

Pagesa

Parapagimi dhe pagesa mund të bëhen duke përdorur PayPal dhe metoda të tjera.

Na kontaktoni

Email: [email protected]

Whatsapp: +380671175416.

Facebook: Mishenin Art.

Instagram: misheninart.