Porositja e një portreti nga një foto

Këtu mund të porosisni një portret nga një foto me dërgesë në Tiranë, Durrës, Prishtinë dhe qytete të tjera të Shqipërisë dhe Kosovës.

Mishenin Art Studio funksionon që nga viti 2011, MIJËRA KLIENTËT E KËNAQUAR NË TË GJITHË BOTËN janë pjesë e historisë sonë!

  • Çdo media: laps, bojëra uji, bojë vaji, akrilik, lapsa me ngjyra, si dhe portrete dixhitale.
  • Dërgesë në Tiranë, Durrës, Prishtinë dhe qytete të tjera të Shqipërisë dhe Kosovës.

Ne mund ta skanojmë portretin, ta dërgojmë me email dhe ju ta printoni! Në këtë rast, ju përfitoni 10% zbritje për porositë e madhësisë A4 dhe 15% për porositë e madhësisë A3!

Nga ky shërbim tashmë kanë përfituar një numër i madh i klientëve tanë nga Shqipëria, Kosova, Italia, Greqia, Hungaria, Rumania, Gjermania, Franca, Spanja, Portugalia, Britania e Madhe, SHBA, Kina, Brazili dhe vende të tjera dhe janë shumë të kënaqur me rezultat!

Galeria e portreteve të pikturuara nga artistët e studios Mishenin Art

Çmimet

Ju merrni një zbritje prej 10% për një porosi me madhësi A4 dhe 15% për një porosi me madhësi A3 nëse merrni vetëm një kopje elektronike me cilësi të lartë të portretit. Do të përfitoni gjithashtu një zbritje kur porosisni 2 ose më shumë portrete.

Laps
Madhësia1 person2 persona3 persona
A4 (20 x 30 cm)
$34 / €28$54 / €44$69 / €56
A3 (30 x 40 cm)
$43 / €35$64 / €53$86 / €71
A2 (40 x 60 cm)
$56 / €46$77 / €64$107 / €88
A1 (60 x 80 cm)
$77 / €64$107 / €88$137 / €113
Akuarel / Lapsa me ngjyra / Portret dixhital
Madhësia1 person2 persona3 persona
A4 (20 x 30 cm)
$42 / €35$62 / €51$86 / €71
A3 (30 x 40 cm)
$54 / €44$77 / €63$105 / €86
A2 (40 x 60 cm)
$86 / €71$107 / €88$141 / €116
A1 (60 x 80 cm)
$107 / €88$141 / €116$193 / €159
Vaj / Akrilik
Madhësia1 person2 persona3 persona
A4 (20 x 30 cm)
$114 / €94$143 / €118$171 / €141
A3 (30 x 40 cm)
$143 / €118$171 / €141$200 / €165
A2 (40 x 60 cm)
$183 / €151$223 / €184$263 / €216
A1 (60 x 80 cm)
$274 / €226$343 / €282$411 / €339

Si duken përmasat e ndryshme të portreteve

A3 (30 х 40 cm)
A3 (30 x 40 cm)
A2 (40 х 60 cm)
A2 (40 x 60 cm)
A1 (60 х 80 cm)
A1 (60 x 80 cm)

Rendi i portretit

1 Na dërgoni foto në [email protected] ose në mesazherin pop-up të Facebook direkt në këtë faqe interneti.

2 Ne kërkojmë një paradhënie (50% të shumës së porosisë). Puna për porosinë tuaj fillon pasi të kemi marrë një paradhënie. Kujdes! Ne do t’jua kthejmë paratë nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatin!

3 Pas përfundimit të portretit tuaj, ne do t’ju dërgojmë një pamje paraprake dixhitale në mënyrë që të shihni se sa mirë është vizatuar portreti.

4 Më pas na duhen detajet e dorëzimit të vizatimit tek ju dhe gjysma e dytë e pagesës për portretin.

5 Portreti juaj do të dërgohet.

Ju gjithashtu keni një mundësi tjetër dërgese, ne mund të bëjmë një kopje elektronike të portretit tuaj duke përdorur një skaner me cilësi të lartë dhe t’ju dërgojmë këtë kopje me e-mail. Në këtë rast, ju do të kurseni kohë dhe para në dërgesë, si dhe do të merrni një zbritje prej 10% në madhësinë A4 dhe 15% në madhësinë A3 nga ne. Më pas mund ta printoni vizatimin në çdo madhësi në letër ose kanavacë!

Pagesa

Parapagimi dhe pagesa mund të bëhen duke përdorur PayPal dhe metoda të tjera.

Koha

Koha e prodhimit të një portreti varet nga madhësia e tij, numri i njerëzve në të dhe materiali i kërkuar. Për shembull, nëse ky është një portret i një personi në formatin A3 (30 x 40 cm) dhe pa ndonjë detaj tjetër të rëndësishëm – me laps është shumë i shpejtë, rreth 4 ditë (mundësisht në 2 ditë), me bojëra uji, akrilik ose lapsa me ngjyra – rreth 1 javë, vaj deri në 2 javë. Ndoshta më shpejt (megjithatë, do të jetë disi më e shtrenjtë).

Dorëzimi i vizatimit në adresën tuaj në Shqipëri ose Kosovë do të zgjasë rreth 5-6 ditë.

Na kontaktoni

Email: [email protected]

Whatsapp: +380671175416.

Facebook: Mishenin Art.

Instagram: misheninart.