Mirë se vini në Mishenin Art!

Mishenin Art është një nga studiot më të mëdha në Evropën Lindore që ofron shërbime pikture.

Këtu mund të porosisni:

Portret

Si dhe çdo pikturë ose vizatim (përfshirë kopjet e pikturave). Punojmë absolutisht me të gjitha materialet tradicionale (laps, bojëra uji, bojë vaji, akrilik etj.), si dhe vizatojmë imazhe dixhitale.

Organizojmë dërgesa në Tiranë, Durrës, Prishtinë dhe qytete të tjera në Shqipëri dhe Kosovë.

Mishenin Art Studio u themelua në vitin 2011 në Ukrainë.

Aktualisht, klientë nga Tirana dhe Durrësi, si dhe në shumë vende të tjera, si Italia, Greqia, Hungaria, Rumania, Gjermania, Franca, Spanja, Portugalia, Britania e Madhe, SHBA, Kina, Brazili e të tjera kanë tashmë punimet tona.

Na kontaktoni

Email: [email protected]

Whatsapp: +380671175416.

Facebook: Mishenin Art.

Instagram: misheninart.

Adresa: Rruga Dilova, 5, Kiev, Ukrainë.