Porositja e një karikature nga një foto

Këtu mund të porosisni një karikaturë nga një foto me dërgesë në Tiranë, Durrës, Prishtinë dhe qytete të tjera të Shqipërisë dhe Kosovës.

Mishenin Art Studio funksionon që nga viti 2011, MIJËRA KLIENTËT E KËNAQUAR NË TË GJITHË BOTËN janë pjesë e historisë sonë!

  • Karikaturë me ngjyra ose bardh e zi. Çdo material, duke përfshirë vizatimin dixhital.
  • E thjeshtë, me histori, në formën e personazheve dhe personazheve të njohur, filmave vizatimorë politikë etj.
  • Dërgesë në Tiranë, Durrës, Prishtinë dhe qytete të tjera të Shqipërisë dhe Kosovës.

Galeria e karikaturave të vizatuara nga artistët e studios Mishenin Art

Çmimet

Çmimet për një karikaturë me një, dy ose tre persona. Për një vizatim elektronik, çmimet tregohen për deri në katër persona.

Ju do të merrni një zbritje nëse porositni 2 ose më shumë filma vizatimorë.

Karikaturë bardh e zi

Madhësia1 👤
2 👤
3 👤
A4 (20*30 cm)
$34 / €28$54 / €44$69 / €56
A3 (30*40 cm)$43 / €35$64 / €53$86 / €71
A2 (40*60 cm)$56 / €46$77 / €64$107 / €88
A1 (60*80 cm)  $77 / €64  $107 / €88$137 / €113

Karikaturë me ngjyra

Madhësia1 👤
2 👤
3 👤
A4 (20*30 cm)
$42 / €35$62 / €51$86 / €71
A3 (30*40 cm)$54 / €44$77 / €63$105 / €86
A2 (40*60 cm)$86 / €71$107 / €88$141 / €116
A1 (60*80 cm)$107 / €88$141 / €116$193 / €159

Karikaturë me ngjyra elektronike

1 👤
2 👤
3 👤
4 👤
$42 / €35$62 / €51$86 / €71$99 / €91

Si duken karikaturat me madhësi të ndryshme

20170409_232840
A3 (30 x 40 cm)
Mishenin Art Client (6)
A2 (40 x 60 cm)
Mishenin Art Client (7)
A1 (60 x 80 cm)

Porosia e karikaturës

1 Na dërgoni foto në [email protected] ose në mesazherin pop-up të Facebook direkt në këtë faqe interneti.

2 Ne kërkojmë një paradhënie (50% të shumës së porosisë). Puna për porosinë tuaj fillon pasi të kemi marrë një paradhënie. Kujdes! Ne do t’jua kthejmë paratë nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatin!

3 Ne do t’ju dërgojmë një skicë paraprake të karikaturës në mënyrë që të shihni dhe, nëse është e nevojshme, të rregulloni pozicionin e njerëzve në karikaturë dhe renditjen e objekteve.

4 Kur karikatura juaj të përfundojë, ne do t’ju dërgojmë një kopje dixhitale për një pamje paraprake përpara dorëzimit, në mënyrë që të shihni se sa mirë është vizatuar karikatura.

5 Më pas na duhen detajet e dërgimit të vizatimit tek ju dhe gjysma tjetër e pagesës për karikaturën.

6 Filmi juaj vizatimor do të dërgohet.

Pagesa

Parapagimi dhe pagesa mund të bëhen duke përdorur PayPal dhe metoda të tjera.

Koha

Koha e prodhimit të një karikature varet nga madhësia e saj, numri i njerëzve në të dhe materiali i kërkuar. Për shembull, nëse kjo është një karikaturë e një personi në format A3 (30 x 40 cm) dhe pa ndonjë detaj tjetër të rëndësishëm, është shumë e shpejtë, rreth 4 ditë, karikaturë me një komplot – deri në 1 javë. Ndoshta më shpejt (megjithatë, do të jetë disi më e shtrenjtë).

Dorëzimi i vizatimit në adresën tuaj në Shqipëri ose Kosovë do të zgjasë rreth 5-6 ditë.

Na kontaktoni

Email: [email protected]

Whatsapp: +380671175416.

Facebook: Mishenin Art.

Instagram: misheninart.